Sharing is caring!

In weekendul acesta, am fost prezenta la workshopul “Influenta suplimentelor alimentare asupra randamentului sportiv”, organizat de Fitness Scandinavia.  Este inca un pas pe acest drum, inceput cu un an in urma, la cursul de “Tehnician nutritionist”. Stiinta aceasta, a alimentatiei, este si nu este una stricta: exista reguli clare, calcule matematice, insa totul trebuie mulat pe profilul fiecarei persoane, mai ales cand vorbim de dieta personalizata. Fiecare om are particularitatile sale si schimbarea unui stil de viata, a unui comportament alimentar nu se face de pe o zi pe alta. Schimbarile de durata au nevoie de asimilare si stabilizare, pentru ca rezultatele lor sa persiste in timp. Este cel mai important lucru care trebuie inteles: o schimbare sanatoasa si de durata nu se realizeaza “maine”.

Este insa o stiinta vasta, sunt foarte multe informatii si lucrurile se schimba destul de mult. Este clar ca lucrurile au evoluat mult si aici, in Romania, si sunt destui oameni care stiu despre ce vorbesc atunci cand e vorba de alimentatie, insa este nevoie de timp, de informatii, de rabdare si de testare. Dar este si momentul ca noi sa incepem sa ne intrebam daca dorinta noastra ca lucrurile sa se petreaca “acum” este si cel mai bun lucru pentru noi, mai ales atunci cand este vorba de alimentatie. Ce ne dorim? Sa slabim 10 kilograme in 2 saptamani ca sa intram in rochia de mireasa? Nu este imposibil, clar. Dar este sanatos? Vom pastra rezultatul in timp? Aceste intrebari ar trebui sa ramana in mintea noastra si ar trebui sa avem raspunsurile pregatite.

Sedintele de consultanta pe nutritie sunt o munca de echipa. Nu ai cum sa ajungi la rezultatele dorite daca lucrurile nu stau asa. Este un efort comun, in care fiecare parte face un pas catre cealalta parte si lucrurile merg in directia dorita. Ca si client, nu putem sa avem pretentia ca stim mai multe decat cel din fata noastra sau sa asteptam ca lucrurile sa decurga asa cum credem noi ca este mai bine. Ca si consultant, nu avem cum sa luam cele mai bune decizii fara deschiderea si aportul celui din fata noastra. Si da, asa se intampla in general, nu doar in sedintele de nutritie;  succesul fiecarei sedinte se construieste in doi.

M-am decis, astfel, sa fac echipa in doi. Asa ca, daca simti ca suntem pe aceeasi lungime de unda, contacteaza-ma la carmen@carmengrigore.ro si vom cauta impreuna cea mai buna solutie pentru tine. Una cu care sa te simti confortabil si cu rezultate pe termen lung. Nu o dieta, ci o schimbare de stil de viata.

Ce primesti?

  • Analiza jurnal alimentar si concluzii;
  • Concluzii fisa de evaluare;
  • Stabilire, de comun acord, a unor obiective fezabile si etapizare;
  • Plan alimentar personalizat, in functie de obiective, nevoile tale, alimentele consumate in mod normal si buget;
  • Suport si sustinere de-a lungul intregului proces.

Asa ca… te astept cu drag sa imi ma contactez si sa conturam impreuna urmatoarea etapa din drumul tau catre un stil de viata sanatos, catre alimentatie corecta si miscare fizica.

 

Cu drag,

Carmen

 

 

 

Sharing is caring!

Add your comment or reply. Your email address will not be published. Required fields are marked *