Sharing is caring!

Vara aceasta am avut placerea sa petrec un sejur in Tenerife. Suna exotic si poate este, dar, recunosc, ar trebui sa mai merg inca o data sa ma mai clarific. 🙂  Am avut zbor direct Viena – Tenerife. Ce mi-a placut: m-am uitat la filme. Ce nu mi-a placut: sandwich-ul trist (cheese or chicken), atat de classic dar , mi se pare mie, total nepotrivit pentru un zbor de 5h totusi. Aterizam frumos ne preia o masina sa ne duca la hotel. Ce-I drept, nu era un hotel cu plaja privata (sfatul meu este sa cautati un hotel cu plaja privata, pentru ca altfel e o lupta sa gasesti un sezlong sau trebuie sa prinzi rasaritul pe plaja). Sau, desigur, puteti alege nisipul negru si un cearceaf/ patura/ rogojina/ orice ai, doar sa te imbie. Cu toate acestea, hotelul (pe care l-am ales eu, cotat fiind pe booking ca al doilea “cel mai bun”, a fost extraordinar si nu regret absolut deloc ca nu am apucat sa ma bucur de deliciul de a face plaja la ocean:) . Va recomand cu caldura , deci, “La Plantaccion del Sur”, un SLH de nota 20, cu personal extreme de prietenos, servicii foarte foarte bune si conditii la fel. Noi am fost cazati (nu stiam, ne asteptam sa fie o camera superioara), dar era , de fapt, un junior apartment , intr-o vila cu doua apartamente, cu o terasa fix catre ocean si, ceva mai sus, cu o alta terasa private cu Jacuzzi si sezlonguri. Foarte foarte frumos!  Aprox 5-6 piscine, de toate dimensiunile (nu mai tin minte exact numarul), spa, centru de fitness pe care chiar l-am folosit, 3 restaurante, cel mai bun vin roze (Miradero :), pe care vi-l recomand, este foarte parfumat si destul de usor).

Desigur, nu am ratat ocazia sa vedem Teide, este un peisaj impresionant, chiar ai impresia ca esti pe o alta planeta. Si, ca sa ajungi acolo, mergi pe curbe armonioase, la inaltime, deasupra norilor. Superb!!

Ce mai tin minte din vacanta? Santa Cruz de Tenerife, pe care l-am vazut in trecere pentru ca, da, si acolo, nu sunt locuri de parcare!! L Si preturile extreme de mici la cosmetice 🙂 Asa ca..mai multe bile albe decat bile negre, din partea mea, pentru Tenerife!

Sharing is caring!

Add your comment or reply. Your email address will not be published. Required fields are marked *