Buna, eu sunt Carmen! 

Iar aici este locul in care vorbesc despre modul meu de a trai sanatos si a simti frumos. 

As vrea sa spun ca eu am ales sportul, dar cred ca sportul m-a ales pe mine. Am inceput sa practic mai intens fitness intr-o perioada in care aveam, probabil, cea mai mare nevoie. Acolo m-am regasit. Si am realizat ca acolo trebuia sa fiu. Asa ca, in noiembrie 2017, am obtinut certificatul de instructor de fitness, recunoscut de Ministerul Muncii, respectiv de catre REPS/ Europe Active.

In paralel, mi-am descoperit o placere in a gati sanatos: retete simple, gustoase si sanatoase. Asa ca specializarea pe nutritie a venit ca o consecinta fireasca a traseului meu, in octombrie 2017 dobandind acreditare oficiala a competentelor mele in nutritie din partea Ministerului Muncii. Si nu ma voi opri aici.

Citesc mult despre dezvoltarea personala, despre gandirea pozitiva si despre cum poti lucra cu mintea ta astfel incat sa te ajute sa obtii ce iti doresti. Pentru ca toti meritam ce este mai bun. In general, locul acesta este despre a te bucura de viata si de fiecare experienta pe care aceasta ti-o ofera. 

Practica sport. Mananca sanatos. Ramai pozitiv. Bucura-te de viata!