Sharing is caring!

Oh, well, am aflat recent ca par imatura in ochii altora. Si asta e un lucru rau, aparent. Nu m-am asteptat sa fie cei de langa mine, totusi.

Asa ca am ajuns sa imi pun intrebari legat de ce inseamna sa fii matur, cum sunt eu si daca e ok sa fiu cum sunt. Ce inseamna sa fii matur, in societatea actuala? Ma iau pe mine ca exemplu, ca doar eu sunt subiectul acum. Am 35 de ani si mi-i port cu mandrie, pentru ca fiecare dintre ei m-a adus in punctul in care sunt acum. And I’ve come a long way.

Am 35 de ani, o relatie de mai bine de 7 ani, am o afacere de care ma ocup, am o familie care ma iubeste si pe care o iubesc si cativa prieteni care imi sunt aproape si pe care ii pretuiesc infinit. In acelasi timp, imi permit sa fac ce vreau, mai mult sau mai putin, sa calatoresc destul de mult, sa merg la sala regulat, sa ies la restaurant, sa petrec weekenduri cu fetele mele, sa petrec vacante cu iubitul meu, sa ma bucur de momente frumoase cu familia mea. Pot la fel de bine sa merg in cluburi cu ai mei colegi, sa imi fac de cap (in sensul de a ma distra grozav), sa merg la Vadu cu fundu’ in tarana si sa beau votca cu merisor, sa merg la alergat sau sa stau cu cazare de 25 lei pe noapte in Vama Veche. Nu sunt maritata si nu am copil, asta e adevarat. By my own choice, cel putin partea cu copilul. Deci, lucrurile astea ma fac sa fiu imatura, inteleg? Ca la 35 de ani imi permit sa fac ce imi place, sa merg unde imi place, cand imi place si cu cine imi place, sa imi pastrez spiritul liber si sa nu imi bat capul cu modul in care m-ar judeca altii (cel putin pana in momentul de fata, cand, se pare, imi bat).

Again, nu m-a deranjat ideea in sine, pentru ca, ajungand sa o analizez, mi-am dat seama ca nu multi isi permit sa fie in pozitia mea, aceea de a putea trai cumva in extreme si de a se bucura de fiecare dintre ele, in egala masura. Ce m-a surprins si m-a deranjat a fost ca nu ma asteptam sa fie cei de langa mine. Iau in calcul sa fie si contextul si poate si eu sa nu fi inteles cum trebuie punctul de vedere.  Dar, overall, made me think about it. Si , daca eu sunt considerata imatura, atunci trebuie sa spun ca ma bucur ca am reusit sa imi pastrez gandirea tanara, spiritul liber si capacitatea de a face ce vreau, atat timp cat nu ii ranesc pe ceilalti. Multumesc pentru feedback.

Sharing is caring!

Add your comment or reply. Your email address will not be published. Required fields are marked *