faith-happiness-hope-love-Favim.com-629815

 

Nu scriu niciodata dinainte pe o “ciorna”, mereu o fac direct in blog, aceasta tocmai pentru ca nu stau sa imi aleg cuvintele si prefer sa las la iveala gandurile exact asa cum imi trec mie prin minte. Trebuie sa recunosc, destinul are multe forme in care iti poate arata ca nimic din ce crezi tu definitiv nu este asa sau ca schimbari se pot ivi oricand, fara sa le cauti, fara sa le cer.

Obisnuiam sa spun ca ultimii doi ani au fost cei mai grei de cand ma stiu (desigur, as fi ipocrita sa spun ca eu am avut o viata grea, insa, pentru mine, da, a fost o perioada care m-a pus la pamant). Insa ultimele luni ale lui 2015 au inclinat balanta acestui an, facandu-l unul ..surprinzator .Asa ca premiul pentru cel mai greu an al vietii mele de pana acum ramane 2014. Cat despre anul acesta 2015, a adus niste schimbari pe care nu le-am cautat, dar care mi-au servit atat de bine. Am invatat sa fiu fericita, jur ca am momente extrem de dese in care ma gandesc cat sunt de fericita. Si am (re)invatat sa zambesc. Am citit mult in ultima perioada si asta m-a ajutat. Insa am dezvoltat o incredere in viata care nu ma mai caracteriza. Nu imi dau inca seama daca aceasta credita si aceasta fericire sunt rezultatul acestor experiente sau cauza. Insa drumul pe care sunt acum este unul bun. sunt convinsa de aceasta.

Ce vreau sa spun cu toate acestea? Nu iti pierde credinta si nu uita sa fii fericit! Fericirea nu sta in nimic altceva decat in propria persoana (si da, stiu ca o zic toate cartile si mai toti adeptii dezvoltarii personale); eu nu pot decat sa confirm ca asa este, prin prisma experientei personale. In ce priveste credinta, nu stiu daca ideea este sa ..iti construiesti, pur si simplu, aceasta credinta sau pur si simplu sa nu te mai gandesti atat. Dar, atunci cand stii ca ceva urmeaza sa se intample sau esti convins ca trebuie sau ca vrei sa se intample, atunci asa va fi.

Asa ca, ai incredere si nu uita sa fii fericit!

Add your comment or reply. Your email address will not be published. Required fields are marked *