Sharing is caring!

Cand am deschis acest document, ma gandeam sa scriu despre puterea comunitatii, despre ce inseamna motivatia si suportul unui grup in care te simti “acolo”, confortabil, sigur, dar care sa te provoace.

Insa mi-am dat seama ca nu ar fi suficient si ca, de fapt, nu este doar despre asta. Cat despre oameni. Si despre oportunitati. Cand am zis ca este momentul sa ies in lume, dupa niste discutii cu cativa antreprenori/ investitori pe subiectul TonusApp, am realizat ca directia in care merg ar trebui sa fie, cumva, alta. Asa ca am cautat femeile 🙂 , comunitatile de femei, si sunt cateva care merita toata atentia.

Asa am ajuns la prima experienta BWFR, comunitatea coordonata de Osnat Peled, undeva anul trecut. Credeti in dragoste la prima vedere? Ei, bine, asa a fost la mine, pentru ca Osnat are o capacitate uimitoare de a fermeca audienta si de a fi genuin interesata de cresterea si motivarea doamnelor din comunitate si de a misca lucrurile. Am ramas fermecata. Vrajita e, de fapt, cuvantul pe care il caut. Credeam ca a fost, insa, efectul primei seri si ca acolo ne opream, cu toate ca stiam ca vreau sa mai particip la serile BWFR.

La cateva zile dupa, am intalnit-o, la un eveniment organizat de Ziarul financiar, si m-a “prins”complet. A stiut din prima clipa ce se intampla cu mine, mi-a “citit” instant sufletul si am simtit o legatura pe care nu as vrea sa o pierd niciodata.

Si, din acel moment si odata cu intrarea in comunitatea BWFR, a fost o serie de evenimente si oportunitati pentru care nu pot decat sa fiu extrem de recunoascatoare: am intrat in programul Pitch4Mentor, aplicand cu TonusApp, cautand directie, claritate, validare. Am avut parte de un “mentor”, pentru o perioada de timp, cu care am fost match-uita prin prisma nevoilor mele si a competentei acestui mentor, si care m-a indrumat si ghidat si, cred ca mai mult decat orice, m-a “structurat”.

Apoi, am avut unul din rolurile principale 🙂  la Gala BWFR, cand, pentru o seara, am avut atentia unei sali intregi si am avut sansa sa defilez in hainele minunate ale Claudiei Rawlings. Si, sa nu intelegeti gresit, nu era vorba doar despre asta, cat mai ales despre momentele frumoase si oamenii implicati, timpul petrecut cu ei si relatiile pe care le-am creat.

Nu in ultimul rand, am intrat in programul LEAN IN Circles, organizat de BWFR in parteneriat cu Vodafone, unde, timp de cateva luni, am cunoscut doamne cu povesti extraordinare si, mai mult decat atat, m-am cunoscut pe mine, cu punctele mele tari si cele slabe, cu lucrurile pe care le-am invatat despre mine sau cele la care trebuie sa mai lucrez. A fost un program online, data fiind izolarea in pandemie, care m-a tinut conectata la zona de business, in ciuda contextului personal si general.

A trecut ceva mai bine de un an de la prima mea intalnire cu Osnat si comunitatea BWFR, dar s-au intamplat atatea lucruri minunate de atunci. Astept cu drag intalnirile BWFR fizice, cele online au avut si au loc deja in tot acest interval, si confirm ca magia ei trece online la fel de usor ca si cu prezenta fizica. Este greu sa iti recunosti slabiciunile, este extrem de greu sa ti le arati in fata celorlalti, dar este atat de benefic cand acestea se transforma in acte de curaj si inceputul unui nou drum, pe care il constientizezi si ti-l asumi. IMPREUNA.

Va las aici un cantec care are o anume semnificatie pentru doamnele BWFR. Cu siguranta, poate insemna mult pentru oricine.

Watch this video on YouTube.

Sharing is caring!

Add your comment or reply. Your email address will not be published. Required fields are marked *