Sharing is caring!

Am avut un vis. Am avut mai multe. Unele s-au indeplinit, altele nu. De ce?

Cand am inceput sa scriu pe blogul asta, l-am gandit ca pe un jurnal. Era public si, totusi, nu era. Nu stia nimeni de el, dar eu imi varsam ofurile pe el, ca e eliberare, o purificare, o reconstruire. Multa vreme am ezitat sa il fac public pentru ca..orbecaiam. Pana la un punct cand am, cumva, am inteles ca vreau sa scriu despre trait frumos, sanatos si fericit, si am inceput sa scriu despre asta.

Cand am ajuns la cursul de instructor de fitness, nu aveam niciun gand de Tonusapp. Nu aveam niciun motiv suplimentar afara de faptul ca vroiam sa inteleg si sa invat sa ma antrenez corect (mai mult decat experienta pe care o capatasem de una singura si cu antrenor personal). Ideea cu TonusApp a venit la un moment dat si atunci am avut revelatia ca tot ce facusem inainte erau, de fapt, caramizi la aceasta fundatie. Doar ca nu stiam atunci. Visul era, doar ca eu nu il visam. Si s-a intamplat natural, fara lupte, fara fortari.

Am urmarit multe modele de fitness si multa vreme m-a frustrat ca nu gaseam un locsor frumos si stabil unde sa pot filma. Programul Start l-am filmat la mine acasa si numai Sergiu stie cum am mutat canapele si comode si TV, weekenduri la rand, sa avem un spatiu si sa putem filma.  Mi-am dorit de multa vreme un loc al meu, cu un perete de sticla in spate, cu toate accesoriile de fitness, unde sa ma pot antrena si filma, doar pentru mine.

Mi-am dorit si o casa. Era departe planul asta, pentru ca, nu-i asa, de ce sa investesti in ceva care iti va creste cheltuielile, daca nu e cazul si poti face alte investitii, mai rentabile pe termen lung? Dar, pentru ca eu functionez pe vision boarduri, casa aia era acolo, pe perete, cu verdeata si vedere si tot, un loc perfect in care eu sa pot filma niste clipuri frumoase si inspirationale pentru Tonusapp.

M-am trezit ca s-au intamplat. Si casa, si locsorul meu cu perete de sticla, visul meu de atunci este astazi realitate (on progress, dar este) si eu ma intreb: care e secretul? De ce unele visuri reusesc si altele nu? Va marturisesc ca mai am si altele pe boardul meu, multe cu Tonusapp, si lupt si ma lupt si vreau cu scrasniri din dinti sa reusesc. Si altele, molcome si in fundal, devin mai repede realitate decat alea pentru care ma lupt deja, de ceva vreme.

Deci… care e secretul?

Stiu, as fi bogata daca as avea raspunsul…

Sharing is caring!

Add your comment or reply. Your email address will not be published. Required fields are marked *