Draga Maia,

Ai aparut in viata mea complet neasteptat, si parca nici cuvintele astea nu surprind esenta socului si neincrederii pe care le-am avut cand am primit dovada existentei tale. Mi -au trebuit zile intregi sa inteleg si sa accept ca existi intr-adevar si luni in care sa procesez ce mi se intampla.

Am fost intreaga viata convinsa ca sunt completa ca om asa cum eram si niciodata nu am gandit ca as putea fi mai mult. Dar viata e plina de surprize si Dumnezeu a avut un alt plan pentru noi, unul mai bun.

Ai aproape 7 luni de fiinta si, desi esti inca ascunsa, ai inceput sa ni te dezvalui si sa ne cuprinzi cate putin in fiecare zi. Nu iti face griji, esti dorita si iubita enorm, iar tati tau e topit dupa tine. Mami inca a fost mult timp confuza cu toate si plina de intrebari si temeri, dar e din ce in ce mai cuprinsa de tine si stie ca Dumnezeu ni te-a adus cu un scop. Si, desi nu lasa inca entuziasmul sa o cuprinda la cote maxime, nu are cum sa nu simta fiorii a ceva ce nu stia pana acum sa defineasca si sa inteleaga.

Ai fost cel mai frumos cadou de Craciun, cand am aflat ca existi, si cel mai frumos cadou pentru zilele noastre de nastere, cand am aflat ca esti tu… Maia. Vom face tot posibilul (si imposibilul) sa iti creem un drum frumos in viata si te rugam sa ai rabdare cu noi, daca o sa o mai dam in bara uneori, suntem novici in ale parintiei. Stim ca ne vei invata la randul tau multe si abia asteptam sa te cunoastem!

Semneaza: mami si tati

Add your comment or reply. Your email address will not be published. Required fields are marked *